Kompanija Fining d.o.o. je ozbiljna u namjeri da ostvari svoju viziju i na teritoriji Crne Gore obezbijedi visoko kvalitetan sistem prodaje, održavanja i servisa računarske opreme. Osnovni postulati na kojima se naše poslovanje zasniva jesu uvažavanje klijentovih potreba i individualan pristup, zahvaljući kojima smo u protekle dvije godine poslovanja sarađivali sa skoro 400 zadovoljnih klijenata.

Vodimo se idejom o doživotnoj saradnji, koja podrazumijeva korektan odnos i maksimalno zalaganje prilikom pružanja usluga, što – sa zadovoljstvom možemo reći – naši klijenti prepoznaju.  Naš tim pomno prati trendove u informaciono-tehnološkom svijetu i težimo ka stalnom usavršavanju i unapređenju naših usluga, kako bi na pravi način odgovorili zahtjevima naših partnera i klijenata.

Proizvode koje naša kompanija distribuira proizvode renomirani svjetski proizvođači računarske opreme i komponenti:  Dell, Hewlett-Packard, Lenovo  –  samo su neki od njih. Osim prodaje računarske opreme i komponenti, omogućavamo njihovo održavanje, kao i uspostavljanje i održavanje sistema koji će vam olakšati poslovanje, nezavisno od toga da li ste individulac ili kompanija sa više stotina zaposlenih.

Želimo da vam prenesemo naš profesionalan odnos prema poslu, pozitivnu energiju i fer odnos, kako bi pomogli da vaša kompanija i ili vi lično postignete svoj maksimum u poslu kojim se bavite. Unaprijed nas veseli saradnja s vama i mogućnost da vas posavjetujemo u odabiru računarske opreme, optimizovanju načina rada ili da vam pružimo neophodnu podršku i servis u otklanjanju mogućih izazova.

Kontakirajte nas putem e-maila, telefona ili chat-a na našem portalu, a očekujemo i da nas posjetite.